Credeți că o feliere de calitate este determinată
doar de alegerea oțelului utilizat, forma lamei și
gradul de ascuțire? Bucătarii profesioniști v-ar
spune că la fel de importantă este și
metoda de feliere, resp. de ținere a
cuțitului nu numai de mâner, dar și
parțial de lamă. Au felierea sub control
perfect iar mâna nu obosește atât de ușor.
Acum puteți tăia la fel de profesionist și dvs. -
vă prezentăm cuțite GrandCHEF de top, care
permit bucătarilor amatori să obțină
dexteritateșieste
potrivită pentru gătit.
Mânerele și lamele cuțitelor GrandCHEF sunt
îmbinate neted și fără
proeminențe, tranziția dintre ele este
lină. Datorită acestui fapt, puteți adapta
perfect prinderea cuțitului atât
la mâncarea porționată, cât și la metoda de
feliere.
Puteți ține cuțitul
GrandCHEF CLASIC de
mâner sau PROFESIONAL,
adică în locul dintre mâner și
lamă.
Dar, veți afla repede că, atunci când vă țineți
cuțitul ca un profesionist, mâna
dvs. nu va obosi chiar și atunci când
tăiați intens o cantitate mare de
ingrediente.