Produse care v-ar putea interesa
Parametri
✅Model: | Pentru fructe și legume, Japoneze |
✅Material: | Oțel |
✅Lungime: | 31,3 cm |
✅Lungime cuţit: | 17,8 cm |
✅Maşina de spălat: | Nu |
✅Material: | Oțel |
✅Producător: | Catler |
Descrierea produsului
Cuțitul japonez Santoku este conceput în principal pentru bucătăria asiatică. În japoneză, santoku înseamnă trei utilizări - se poate ocupa de felierea, mărunțirea și tocarea cărnii, legumelor și peștelui. Lungimea lamei 178/ lungime totală 313 mm.
Astăzi, oțelul Damasc este împărțit în "turnat" și "sudat".
Oțelul Damasc turnat a fost realizat prin topirea oțelului în creuzete mici de lut și apoi prin adăugarea de diverse adaosuri, conform rețetei fierarului. În schimb, damascul sudat este stratificat, alcătuit din cel puțin două tipuri de oțel sau din oțel și un alt metal.
Oțelul moale și flexibil este folosit în combinație cu oțelul dur cu conținut ridicat de carbon în zeci sau sute de straturi.
O tehnologie ingenioasă și de neegalat a renumiților fierari japonezi, aceștia au reușit să combine oțelul flexibil și oțelul dur pentru a combina proprietățile lor unice într-o capodoperă unică a săbiilor de samurai.
Cuțitele din seria DMS sunt realizate prin tehnologia de sudare în 67 de straturi, îmbinând oțelul flexibil VG2 și oțelul dur VG10. Acest lucru le conferă proprietăți deosebite - duritate extremă, flexibilitate și durabilitate. Furnizorul de materiale pentru cuțite este compania japoneză de oțel TAKEFU.
Mânerele cuțitelor sunt realizate din lemn de arțar și sunt ajustate prin metoda KEBONY. Această tehnologie, dezvoltată în Norvegia, este un proces patentat care, lipsit de substanțe nocive și toxine, întărește structura celulară a arțarului folosit și evidențiază nu numai proprietățile premium ale lemnului de esență tare, ci și culoarea maro bogată.
Discuție și experiență
Nu există încă postări în această discuție.