Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126
Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126
Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126
Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126
Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126
Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126
Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126
Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126
Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126
Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126
Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126

Cuțit japonez pentru fructe Catler DMS 126

-8 %
477,49 RON
518,99 RON
Cel mai bun preț din ultimele 30 de zile 477,49 RON
În stocLivrare gratuită
Livrare gratuită
Gata pentru expediere
Puteți returna produsul în termen de 14 de zile.
518,99 RON477,49 RON

Dimensiuni

Parametri

Material:Oțel
Seturi:La bucată
Lungime:23,4 cm
Lungime cuţit:12,6 cm
Maşina de spălat:Nu
Material:Oțel
Producător:Catler

Descrierea produsului

 Cuțitul japonez pentru tăiat fructe și legume este un cuțit mic și foarte ascuțit, cu un echilibru excelent pentru un control mai bun în timpul felierii. Are o gamă largă de utilizări în casă, dar și în aer liber, la picnicuri. Ideal pentru curățarea, decojirea și felierea fructelor și legumelor și, de asemenea, pentru tăierea decorativă. Lungime lamă 126 mm / lungime totală 234 mm. Astăzi, oțelul Damasc este împărțit în "turnat" și "sudat". Oțelul Damasc turnat a fost realizat prin topirea oțelului în creuzete mici de lut și apoi prin adăugarea de diverse adaosuri, conform rețetei fierarului. În schimb, damascul sudat este stratificat, fiind format din cel puțin două tipuri de oțel sau din oțel și un alt metal. Oțelul moale și flexibil este folosit în combinație cu oțelul dur, cu conținut ridicat de carbon, în zeci sau sute de straturi. Tehnologia ingenioasă și de neegalat a renumiților fierari japonezi, a fost capabilă să combine oțelul flexibil și oțelul dur pentru a combina proprietățile lor unice într-o lucrare unică de confecționare a sabiei de samurai. Cuțitele din seria DMS sunt realizate prin tehnologia de sudare în 67 de straturi, îmbinând oțelul flexibil VG2 și oțelul dur VG10. Acest lucru le conferă proprietăți deosebite - duritate extremă, flexibilitate și durabilitate. Furnizorul materialului pentru cuțite este compania japoneză de oțel TAKEFU. Mânerele cuțitelor sunt realizate din lemn de arțar și sunt tratate cu metoda KEBONY. Această tehnologie, dezvoltată în Norvegia, este un proces patentat care, lipsit de substanțe nocive și toxine, îmbunătățește structura celulară a arțarului utilizat și evidențiază nu numai proprietățile premium ale lemnului de esență tare, ci și culoarea maro bogată.

Discuție și experiență

Nu există încă postări în această discuție.