Afumătoare din lemn 50x50x70cm cu acoperiș metalic
Afumătoare din lemn 50x50x70cm cu acoperiș metalic

Afumătoare din lemn 50x50x70cm cu acoperiș metalic

837,69 RON
Puteți returna produsul în termen de 14 de zile.
837,69 RON

Parametri

Tip:Lemn
Material:Oțel

Descrierea produsului

Afumătoarea noastră din lemn cu acoperiș metalic și dimensiunile de 50x50x70 cm este un accesoriu perfect pentru fiecare pasionat de afumare acasă. În primul rând afumătoarea noastră din lemn este realizată din lemn și metal de calitate, rezistente la căldură și umiditate, ceea ce garantează durata de viață lungă și fiabilitatea acestui produs. Lemnul oferă afumătoarei un aspect natural și rustic, care se va potrivi perfect în fiecare grădină, sau exterior. * Cu dimensiunile de 50x50x70 cm afumătoarea noastră este suficient de mare, pentru a încăpea în ea sufucientă carne la afumat, pentru întreaga familie sau pentru un grup mai mare de prieteni. Dimensiunea sa o face, de asemenea, suficient de compactă, pentru a se potrivi în majoritatea spațiilor de grădină, sau terase. * Construcția din lemn îi conferă afumătoarei un aspect natural și rustic, în timp ce acoperișul metalic asigură protecția împotriva intemperiilor și o durată lungă de viață. CARACTERISTICILE AFUMĂTOAREI * prelucrare precisă și atentă * realizată din tablă groasă laminată la rece * afumătoarea este realizată din lemn de molid sacndinav * șemineul și țevile sunt vopsite cu vopsea termorezistentă 900°C * acoperiș metalic cu cantitate reglabilă de fum * echipată cu termometru * șemineul are regulator de alimentare cu aer * după despachetare produsul este gata de utilizare * elemente din lemn ale afumătoarei impregnate anti-incendiu DIMENSIUNILE EXTERIOARE ALE FOCARULUI * înălțime - 30 cm * lățime - 25 cm * lungime - 30 cm DIMENSIUNILE INTERIOARE ALE FOCARULUI * înălțime - 25 cm * lățime - 25 cm * adâncime - 29 cm DIMENSIUNILE AFUMĂTOAREI DIN LEMN * Dimensiuni 50 x 50 x 70 cm ÎN PREȚ: * afumătoarea din lemn * suport * focar * acoperiș metalic cu horn reglabil * horn: 2 x țeavă dreaptă, 1 x cot * 3x leațuri/bare * 6 x cârlig din oțel inoxidabil Sfaturi pentru dvs: Baza afumării de calitate, este temperatura potrivită. Puteți afuma alimente, la trei temperaturi. 1. Afumarea cu fum rece (18 – 25 °C) – tipuri de pește alese, salam, cârnați 2. Afumarea cu fum cald (30 – 40 °C) – specialități de pește, clisă, carne afumată 3. Afumarea cu fum fierbinte (70 – 90 °C) – afumare combinată cu încălzire – pești, șuncă, crenvurști

Discuție și experiență

Nu există încă postări în această discuție.