Parametri
✅Tip: | Lemn |
✅Material: | Oțel |
Descrierea produsului
Afumătoarea noastră din lemn cu acoperiș metalic și dimensiunile de 50x50x70 cm
este un accesoriu perfect pentru fiecare pasionat de afumare acasă. În primul
rând afumătoarea noastră din lemn este realizată din lemn și metal de calitate,
rezistente la căldură și umiditate, ceea ce garantează durata de viață lungă și
fiabilitatea acestui produs. Lemnul oferă afumătoarei un aspect natural și
rustic, care se va potrivi perfect în fiecare grădină, sau exterior.
* Cu dimensiunile de 50x50x70 cm afumătoarea noastră este suficient de mare,
pentru a încăpea în ea sufucientă carne la afumat, pentru întreaga familie
sau pentru un grup mai mare de prieteni. Dimensiunea sa o face, de asemenea,
suficient de compactă, pentru a se potrivi în majoritatea spațiilor de
grădină, sau terase.
* Construcția din lemn îi conferă afumătoarei un aspect natural și rustic, în
timp ce acoperișul metalic asigură protecția împotriva intemperiilor și o
durată lungă de viață.
CARACTERISTICILE AFUMĂTOAREI
* prelucrare precisă și atentă
* realizată din tablă groasă laminată la rece
* afumătoarea este realizată din lemn de molid sacndinav
* șemineul și țevile sunt vopsite cu vopsea termorezistentă 900°C
* acoperiș metalic cu cantitate reglabilă de fum
* echipată cu termometru
* șemineul are regulator de alimentare cu aer
* după despachetare produsul este gata de utilizare
* elemente din lemn ale afumătoarei impregnate anti-incendiu
DIMENSIUNILE EXTERIOARE ALE FOCARULUI
* înălțime - 30 cm
* lățime - 25 cm
* lungime - 30 cm
DIMENSIUNILE INTERIOARE ALE FOCARULUI
* înălțime - 25 cm
* lățime - 25 cm
* adâncime - 29 cm
DIMENSIUNILE AFUMĂTOAREI DIN LEMN
* Dimensiuni 50 x 50 x 70 cm
ÎN PREȚ:
* afumătoarea din lemn
* suport
* focar
* acoperiș metalic cu horn reglabil
* horn: 2 x țeavă dreaptă, 1 x cot
* 3x leațuri/bare
* 6 x cârlig din oțel inoxidabil
Sfaturi pentru dvs:
Baza afumării de calitate, este temperatura potrivită. Puteți afuma alimente, la
trei temperaturi.
1. Afumarea cu fum rece (18 – 25 °C) – tipuri de pește alese, salam, cârnați
2. Afumarea cu fum cald (30 – 40 °C) – specialități de pește, clisă, carne
afumată
3. Afumarea cu fum fierbinte (70 – 90 °C) – afumare combinată cu încălzire –
pești, șuncă, crenvurști
Discuție și experiență
Nu există încă postări în această discuție.