Afumătoare metalică 45x43x112cm
Afumătoare metalică 45x43x112cm

Afumătoare metalică 45x43x112cm

784,64 RON
Puteți returna produsul în termen de 14 de zile.
784,64 RON

Parametri

Tip:Lemn
Material:Oțel

Descrierea produsului

Afumătoarea metalică cu dimensiunile 45x43x112 cm, cu termometru, este un accesoriu perfect pentru fiecare pasionat de afumare acasă. În primul rând afumătoarea noastră metalică, este realizată dintr-un metal, rezistent la intemperii, ceea ce garantează durata de viață lungă și fiabilitatea acestui produs. * Cu dimensiunile de 45x43x112 cm, afumătoarea noastră este suficient de mare, pentru a încăpea în ea sufucientă carne la afumat, pentru întreaga familie sau pentru un grup mai mare de prieteni. Dimensiunea sa o face, de asemenea, suficient de compactă, pentru a se potrivi în majoritatea spațiilor de grădină, sau terase. * Construcția metalică asigură o durată lungă de viață și minimizează nevoia de întreținere. Indiferent dacă afară este însorit, plouă, sau e vânt, afumătoarea noastră metalică, vă va oferi performanțe fiabile și stabile. CARACTERISTICILE AFUMĂTOAREI * Funcție de afumătoare și grill într-un singur dispozitiv * prelucrare precisă și atentă * realizată din tablă groasă laminată la rece * vopsită cu vopsea termorezistentă 900°C * echipată cu termometru * are capacitatea de a regla temperatura cu ajutorul supapelor speciale inferioare și superioare * butoane din lemn pentru a preveni opărirea * spațiu mare pentru afumare (2 etaje + grill) * după despachetare este gata de utilizare DIMENSIUNILE TOTALE ALE AFUMĂTOAREI * înălțime - 112 cm * lățime - 45 cm * adâncime - 43 cm DIMENSIUNILE AFUMĂTOAREI * înălțime - 70 cm * lățime - 40 cm * adâncime - 36 cm DIMENSIUNILE FOCARULUI * înălțime - 30 cm * lățime - 40 cm * adâncime - 36 cm INCLUS ÎN PREȚ * Afumătoarea * focar * grătarul * 6x bări pentru agățat * 12 x cârlige din oțel inoxidabil Sfaturi pentru dvs Baza afumării de calitate, este temperatura potrivită. Puteți afuma alimente, la trei temperaturi. 1. Afumarea cu fum rece (18 – 25 °C) – tipuri de pește alese, salam, cârnați 2. Afumarea cu fum cald (30 – 40 °C) – specialități de pește, clisă, carne afumată 3. Afumarea cu fum fierbinte (70 – 90 °C) – afumare combinată cu încălzire – pești, șuncă, crenvurști

Discuție și experiență

mmtalif-giu

Cum pot cumpăra?