Afumătoare metalică 45x43x112cm
Afumătoare metalică 45x43x112cm
Epuizat

Afumătoare metalică 45x43x112cm

784,86 RONPreț cu TVA
784,86 RON

Parametri

Descrierea produsului

Afumătoarea metalică cu dimensiunile 45x43x112 cm, cu termometru, este un accesoriu perfect pentru fiecare pasionat de afumare acasă. În primul rând afumătoarea noastră metalică, este realizată dintr-un metal, rezistent la intemperii, ceea ce garantează durata de viață lungă și fiabilitatea acestui produs. * Cu dimensiunile de 45x43x112 cm, afumătoarea noastră este suficient de mare, pentru a încăpea în ea sufucientă carne la afumat, pentru întreaga familie sau pentru un grup mai mare de prieteni. Dimensiunea sa o face, de asemenea, suficient de compactă, pentru a se potrivi în majoritatea spațiilor de grădină, sau terase. * Construcția metalică asigură o durată lungă de viață și minimizează nevoia de întreținere. Indiferent dacă afară este însorit, plouă, sau e vânt, afumătoarea noastră metalică, vă va oferi performanțe fiabile și stabile. CARACTERISTICILE AFUMĂTOAREI * Funcție de afumătoare și grill într-un singur dispozitiv * prelucrare precisă și atentă * realizată din tablă groasă laminată la rece * vopsită cu vopsea termorezistentă 900°C * echipată cu termometru * are capacitatea de a regla temperatura cu ajutorul supapelor speciale inferioare și superioare * butoane din lemn pentru a preveni opărirea * spațiu mare pentru afumare (2 etaje + grill) * după despachetare este gata de utilizare DIMENSIUNILE TOTALE ALE AFUMĂTOAREI * înălțime - 112 cm * lățime - 45 cm * adâncime - 43 cm DIMENSIUNILE AFUMĂTOAREI * înălțime - 70 cm * lățime - 40 cm * adâncime - 36 cm DIMENSIUNILE FOCARULUI * înălțime - 30 cm * lățime - 40 cm * adâncime - 36 cm INCLUS ÎN PREȚ * Afumătoarea * focar * grătarul * 6x bări pentru agățat * 12 x cârlige din oțel inoxidabil Sfaturi pentru dvs Baza afumării de calitate, este temperatura potrivită. Puteți afuma alimente, la trei temperaturi. 1. Afumarea cu fum rece (18 – 25 °C) – tipuri de pește alese, salam, cârnați 2. Afumarea cu fum cald (30 – 40 °C) – specialități de pește, clisă, carne afumată 3. Afumarea cu fum fierbinte (70 – 90 °C) – afumare combinată cu încălzire – pești, șuncă, crenvurști

Discuție și experiență

mmtalif-giu

Cum pot cumpăra?