Produse care v-ar putea interesa
Parametri
✅Tip: | Lemn |
✅Material: | Oțel |
Descrierea produsului
Afumătoarea metalică cu dimensiunile 45x43x112 cm, cu termometru, este un
accesoriu perfect pentru fiecare pasionat de afumare acasă. În primul rând
afumătoarea noastră metalică, este realizată dintr-un metal, rezistent la
intemperii, ceea ce garantează durata de viață lungă și fiabilitatea acestui
produs.
* Cu dimensiunile de 45x43x112 cm, afumătoarea noastră este suficient de mare,
pentru a încăpea în ea sufucientă carne la afumat, pentru întreaga familie
sau pentru un grup mai mare de prieteni. Dimensiunea sa o face, de asemenea,
suficient de compactă, pentru a se potrivi în majoritatea spațiilor de
grădină, sau terase.
* Construcția metalică asigură o durată lungă de viață și minimizează nevoia de
întreținere. Indiferent dacă afară este însorit, plouă, sau e vânt,
afumătoarea noastră metalică, vă va oferi performanțe fiabile și stabile.
CARACTERISTICILE AFUMĂTOAREI
* Funcție de afumătoare și grill într-un singur dispozitiv
* prelucrare precisă și atentă
* realizată din tablă groasă laminată la rece
* vopsită cu vopsea termorezistentă 900°C
* echipată cu termometru
* are capacitatea de a regla temperatura cu ajutorul supapelor speciale
inferioare și superioare
* butoane din lemn pentru a preveni opărirea
* spațiu mare pentru afumare (2 etaje + grill)
* după despachetare este gata de utilizare
DIMENSIUNILE TOTALE ALE AFUMĂTOAREI
* înălțime - 112 cm
* lățime - 45 cm
* adâncime - 43 cm
DIMENSIUNILE AFUMĂTOAREI
* înălțime - 70 cm
* lățime - 40 cm
* adâncime - 36 cm
DIMENSIUNILE FOCARULUI
* înălțime - 30 cm
* lățime - 40 cm
* adâncime - 36 cm
INCLUS ÎN PREȚ
* Afumătoarea
* focar
* grătarul
* 6x bări pentru agățat
* 12 x cârlige din oțel inoxidabil
Sfaturi pentru dvs
Baza afumării de calitate, este temperatura potrivită. Puteți afuma alimente, la
trei temperaturi.
1. Afumarea cu fum rece (18 – 25 °C) – tipuri de pește alese, salam, cârnați
2. Afumarea cu fum cald (30 – 40 °C) – specialități de pește, clisă, carne
afumată
3. Afumarea cu fum fierbinte (70 – 90 °C) – afumare combinată cu încălzire –
pești, șuncă, crenvurști
Discuție și experiență
Cum pot cumpăra?