Cuțit bucătar ZIRCO, bucătărie, 28 cm

Cuțit bucătar ZIRCO, bucătărie, 28 cm

64,99 RON
Edaxo
Puteți returna produsul în termen de 14 de zile.
64,99 RON

Parametri

Model:Pentru fructe și legume
Seturi:La bucată

Descrierea produsului

Cuțitul de fructe , ceramică, de la Secret de Gourmet este un produs de înaltă calitate realizat din ceramică de cea mai bună calitate. Cuțitul din ceramică este foarte rezistent la factori precum coroziune, temperaturi ridicate și acțiunea acizilor conținuti în alimente. Drept urmare, cuțitele din ceramică sunt foarte solide și ascuțite. În plus, cuțitele ceramice nu intră în contact cu alimentele și sunt complet sigure de utilizat. Avantajul neîndoielnic este faptul că este mult mai ușor decât un cuțit tradițional din oțel inoxidabil, ceea ce îl face mai potrivit pentru mărunțire, iar mâna este mai puțin obosită în timpul lucrului. Produsul este potrivit pentru tăierea fructelor și legumelor, dar pentru a menține cuțitul ascuțit mai mult timp, vă recomandăm să îl spălați manual. Este un produs foarte durabil, realizat cu mare atenție la detalii. Cuțitul au un mâner profilat corespunzător, datorită căruia munca în bucătărie va deveni o adevărată plăcere chiar și pentru laici completi din acest domeniu. Cuțitul este perfect pentru tăierea pâinii, fructelor sau legumelor. Și atunci când tăiați produse precum brânza, felia nu se va lipi de lama cutitului. Este un produs indispensabil în orice bucătărie , indiferent dacă este un amator sau un adevărat profesionist culinar. Cuțitul este foarte funcțional și, datorită dimensiunii sale, poate intra cu ușurință în orice dulap de bucătărie. Caracteristici ale produsului: cuțit ceramic pentru fructe , produs de înaltă calitate, cuțite de bucătărie extrem de ascuțite, cuțitele sunt caracterizate prin rezistență extraordinară la coroziune, temperaturi ridicate și acizi conținuti în alimente, nu intră în contact cu alimentele, cuțite care nu ruginesc, un produs indispensabil în fiecare bucătărie.

Discuție și experiență

Nu există încă postări în această discuție.