Cuțit de bucătărie santoku Orion, din oțel damasc, 18,5 cm
Cuțit de bucătărie santoku Orion, din oțel damasc, 18,5 cm
Cuțit de bucătărie santoku Orion, din oțel damasc, 18,5 cm
Cuțit de bucătărie santoku Orion, din oțel damasc, 18,5 cm
Cuțit de bucătărie santoku Orion, din oțel damasc, 18,5 cm
Cuțit de bucătărie santoku Orion, din oțel damasc, 18,5 cm

Cuțit de bucătărie santoku Orion, din oțel damasc, 18,5 cm

178,49 RON
În stoc
Livrare pentru 15,99 RON
Gata pentru expediere
Puteți returna produsul în termen de 14 de zile.
178,49 RON

Dimensiuni

Parametri

Cu suport:Da
Model:Pentru brânzeturi, Pentru pâine, Pentru plante aromatice
Material:Oțel
Culoare:Negru
Lungime:31,5 cm
Lungime cuţit:18,5 cm
Maşina de spălat:Nu
Material:Lemn + metal
Producător:Orion

Descrierea produsului

 Acest cuțit santoku unic și de înaltă calitate din oțel damasc, cu o lungime a lamei de 18,5 cm, este conceput pentru uz profesional și casnic. Mânerul este fabricat din lemn de pakka, care este foarte rezistent la uzura mecanică și la umiditate. Cuțitul are o lungime totală de 31,5 cm și o lamă de 18,5 cm. Lama sa este fabricată din oțel damasc de înaltă calitate cu 67 de straturi (duritate 60 HRC - conform Rockwell). Oțelul damasc este lider în utilizarea cuțitelor de calitate. Acesta este format din 2 oțeluri de compoziții diferite care sunt unite prin încălzire pentru a crea o structură unică a lamei cu proprietăți excelente. Oțelul damasc nu numai că creează un model frumos pe lama cuțitului, dar este, de asemenea, dur, rezistent la uzură, solid, foarte stabil și are o durată de viață lungă. Fie că prelucrați și tăiați carne, fie că feliați fructe, legume, ierburi sau produse de patiserie, felierea dvs. este precisă și perfectă. Datorită numeroaselor decupaje de pe lamă, pe aceasta nu rămân ingrediente tocate, lucru pe care îl veți aprecia atunci când tăiați brânzeturi, mezeluri, legume și ierburi. Datorită lamei mai late, îl puteți folosi și pentru a zdrobi cățeii de usturoi sau pentru a transfera ingredientele tocate direct într-o tigaie sau oală. Mânerul cuțitului este fabricat din lemn de pakka, care este un compozit tratat sub presiune din lemn și rășină, stabil, rezistent la căldură și umiditate și rezistent la uzură mecanică. După utilizare, pur și simplu spălați cuțitul în apă caldă cu detergent, clătiți și uscați, nu este recomandat pentru spălat la mașina de spălat vase. Atenție, cuțitul este foarte ascuțit, folosiți-l numai pentru tăierea alimentelor. Dacă aveți nevoie să ascuțiți lama, folosiți un ascuțitor de bucătărie sau o piatră de ascuțit. .

Discuție și experiență

Nu există încă postări în această discuție.