Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000
Friteuză cu aer cald ECG AF 6000

Friteuză cu aer cald ECG AF 6000

575,99 RON
În stocLivrare gratuită
Livrare gratuită
Gata pentru expediere
Puteți returna produsul în termen de 14 de zile.
575,99 RON

Dimensiuni

Parametri

Adâncime:34 cm
Consum de energie:1800 W
Culoare:Negru
Greutate:5,4 kg
Înălţime:41,5 cm
Lăţime:31 cm
Lungime cablu de alimentare:0,9 m
Volum:7 l
Producător:ECG

Descrierea produsului

  Cu o capacitate de 7 litri și un recipient interior de 6 litri, aparatul ECG AF 6000 este un accesoriu excelent pentru orice familie numeroasă. Datorită tehnologiei sale speciale de rotație de mare viteză pentru aer cald (720 °C), acesta produce mâncăruri delicioase care își păstrează gustul și aroma naturală. Astfel, puteți uita de mirosul de ulei ars de la prăjire și, eventual, chiar de creșterea colesterolului. Friteuza cu aer cald face chiar și cartofii prăjiți preferați ai copiilor dvs. mai sănătoși și mai gustoși. Controlul tactil este foarte intuitiv și orice utilizator îl poate stăpâni literalmente în cel mai scurt timp. Panoul de control este completat de un afișaj cu LED-uri care arată setările curente și timpul rămas din program. Curățarea vasului este facilitată de grila de prăjire detașabilă cu strat antiaderent. Odată îndepărtată, puteți utiliza separat și oala interioară pentru a pregăti mai mult decât alimente prăjite. Pentru un confort maxim, friteuza cu aer cald ECG AF 6000 este dotată cu 8 programe presetate pentru prepararea unei mari varietăți de mâncăruri. Puteți găti cu ușurință și în mod sănătos un ospăț cu adevărat variat pentru un număr mare de persoane. Alegeți dintre următoarele programe - Chipsuri congelate, Cotlete, Friptură, Aripioare sau pulpe de pui, Pește, Friptură de vită, Uscarea alimentelor și Fructe de mare (creveți). Fiecare program are o temperatură și un timp de gătire ideal prestabilit. Temperatura variază între 30 și 200 °C. Friteuza cu aer cald ECG are un program de uscare a alimentelor, în timpul căruia puteți controla temperatura de la 30 la 80 °C, în funcție de necesități. Există, de asemenea, un temporizator care poate fi setat pentru până la 24 de ore în combinație cu uscarea alimentelor.

Discuție și experiență

Nu există încă postări în această discuție.