Fierbător de sticlă ECG RK 1891 INFUSO
Fierbător de sticlă ECG RK 1891 INFUSO
Fierbător de sticlă ECG RK 1891 INFUSO
Fierbător de sticlă ECG RK 1891 INFUSO

Fierbător de sticlă ECG RK 1891 INFUSO

241,99 RON
Livrare gratuită
Livrare gratuită
Urmează să fie expediat peste 1 săptămână
Puteți returna produsul în termen de 14 de zile.
241,99 RON

Dimensiuni

Parametri

Material:Sticlă
Aspect:Clasic
Adâncime:28 cm
Consum de energie:2200 W
Culoare:Argintiu
Înălţime:23,5 cm
Lăţime:17 cm
Material:Sticlă + metal + plastic
Volum:1,8 l
Producător:ECG

Descrierea produsului

 Sunteți adevărați iubitori de ceai ? Dacă da, atunci fierbătorul electric ECG RK 1891 INFUSO nu ar trebui să lipsească din bucataria dvs. Acesta nu este un simplu aparat care doar încălzește apa. Specialitatea sa este infuzorul detașabil, cu ajutorul căruia poți obține ușor și rapid băutura ta preferată din frunze de ceai sau alte verdețuri și ingrediente. Fierbătorul te va încânta cu designul său atractiv, care combină elementele din oțel inoxidabil cu eleganta sticlei călite. Uitați de pliculețe de ceai și răsfățați-vă cu aromele din ceainăriile de specialitate. Deoarece fiecare tip de ceai necesită o temperatură diferită a apei, fierbătorul nostru oferă și control electronic cu șapte opțiuni de setare (de la 40 până la 100 °C în trepte din 10 în 10 grade). Datorită temperaturii reglabile, a funcției practice de menținere la cald și a semnalizărilor luminoase și sonore , încălzirea laptelui, a mâncărurilor pasate și a altor alimente este mult mai ușoară. Cana este fabricată din sticlă borosilicată rezistentă la căldură și are o capacitate maxima 1,8 litri de lichid. Aparatul cuprinde, de asemenea, o bază pivotantă la 360° cu un cablu retractabil și panou de control. Elementul de încălzire este ascuns în interiorul bazei. Pentru a menține în perfectă stare apa pentru ceai, cafea sau mâncarea pentru copii, fierbătorul este dotat cu un filtru anticalcar detașabil și lavabil. Ân plus, echipamentul său include și funcția de declorurare, care constă ân fierberea timp de trei minute la 100 °C eliberând apa de excesul de clor.

Discuție și experiență

Nu există încă postări în această discuție.